onsdag 7 januari 2009

Historien upprepar sig!

ÄNTLIGEN!
Israel ska sluta bomba palestinierna! I alla fall under tre timmar, 12-15, varje dag. Det är ju fantastiskt, vilka snälla människor det finns i världen. Men allvarligt, utan att på något sätt förringa det som hände judarna under andra världskriget, så är det som dom sysslar med nu lika förkastligt.

Jag menar, förutom att dom utvidgat sina gränser något enorm och tvingat bort palestinier från sina hem och klumpat ihop 1,5 miljoner människor på en yta som halva Öland, bygger en mur utan dess like så har dom även mage att bomba den lilla ytan där alla palestinier befinner sig. "Okej", om dom verkligen sikta in sig på militära mål. Men nej, här ska allt och alla bombas, ambulanser, sjukhus, skolor, you name it. Har folk verkligen ingen skam alls i kroppen? Runt 600 människor har mördats sedan julhelgen, ca. 200 av dem barn och närmare 3000 skadats.

Fy fan!

Vad tror dom egentligen?
- Okej, nu gör vi såhär va. Vi har tvingat bort dom från sina hem, klumpat ihop dom, bygger in dom med en jättemur och dom gillar oss fortfarande inte. Så nu ska vi alltså bomba dom tills de gillar oss, okej?

Nej, detta visar tydligt hur idiotisk människan är och att vi tydligen inte kan lära oss någonting av vad historien borde ha lärt oss. Nämligen att klumpa ihop och tokmörda en befolkningsgrupp inte är bra.

Ni ska få se att allt blir bra om vi får bomba
Får vi bomba några länder blir det bra
Ty, vi följer Bibelns ord å vill befria våran jord
från alla ondskefulla män ingen vill ha!
Ni ska få se att allt blir bra om vi får bomba
Ty, vi är ädla frihetskämpar du å jag

Inga kommentarer: