torsdag 5 juni 2008

Befolkningsgrupper

God afton alla.
Tänkte tillägna detta inlägg jordens största befolkningsgrupp, idioterna. Man kan tro att det är en minoritet men tvärt om, de finns överallt. Dom går förbi dig på stan, sitter i regeringar, sitter jämte dig på bussen, ja dom läser till och med denna blogg.

Hur har det kunnat bli så? Varför är dagens människor, främst ungdomar, sådana idioter? Vad har dom för liv? Vad prioriteras högst? Jo, livsnödvändiga förnödenheter så som fina kläder, The Voice-musik och cash.

Cash is king!


Pengar styr allt, och pengar vill du ha till vilket pris som helst. Pengar får man genom kändisskap, inte genom att få en fin utbildning och sedan ett välbetalt jobb, utan genom kändisskap. Hur blir man känd?
Tja, finns flera olika sätt, va med i en dokusåpa, göra bort dig på film och lägga upp på youtube, eller se "bra" ut. Fan, du kan till och med blogga och komma in i kändisvärlden. Fast, där krävs det i och för sig lite annat, antingen en rik pappa eller att du har någon slags humor.

Vilkas fel är det nu då att världen gått åt pipsvängen? Run DMC såklart! Hade dom inte gjort bra hiphop och fått den spelad på MTV hade det inte spelats musik där. Hiphopen hade fortfarande varit underground och du hade sluppit se Lazee (stavning?) pumpa på MTV och The Voice.

The Voice-generationen och Bilddagboksgenerationen håller på att ta över världen och det finns ingenting vi kan göra åt det. (Förutom att blogga om det såklart, alla problem ur världen.) Vart du än går möts du av en fotoblixt, världen är inte längre säker. Epilepsianfallen avlöser varandra så fort man går utanför dörren. Det är inte vettigt. När man väl överlevt fem superdödshotande dödsanfall får sig istället öronen och själen sin dos av superdödshotande nakendödschocksanfall på grund av att man går förbi en tv och ser mer nakna tjejer än i Playboy mansion studsa runt i en musikvideo till en låt som handlar om att bli rik och spela in musikvideos med nakna tjejer.

Hur sjuk har inte världen blivit? Allt detta på grund av världens största befolkningsgrupp, I-D-I-O-T-E-R-N-A.

Kamratligen
Mig

PS. Ursäktar att det inte blev något över till regeringssittaridioterna, men det får bli en helt annan historia. DS.

Inga kommentarer: